Over mij

unieke projecten en innovatieve materialen

Hallo,

 

Bedankt voor bezoeken van mijn website!

 

In de afgelopen jaren heb ik mij bezig gehouden met veel bijzondere projecten en producten binnen het vakgebied van spelen, ondergronden en groen. 

 

Via deze website hoop ik je een beeld te kunnen geven van mijn expertise en kun je kennis maken met diverse innovaties en producten.

Ik zorg dat uitdagende en unieke projecten gerealiseerd kunnen worden.
Foto Sander Werkhoven, spelen, ondergronden, rubbervloeren, kurkvloeren, perzikpitten, speelplaatsen, speelplek, speeltuin
Foto Sander Werkhoven, spelen, ondergronden, rubbervloeren, kurkvloeren, perzikpitten, speelplaatsen, speelplek, speeltuin

Ik zal mijzelf eerst voorstellen, mijn naam is Sander Werkhoven en ben uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van valdempende ondergronden en speelplaatsen.

 

Na meer dan 15 jaar gewerkt te hebben bij de bekendste bedrijven in de markt op het gebied van spelen heb ik besloten om mijn eigen bedrijf op te zetten: Sander Werkhoven Advies. Met name gericht op (valdempende) ondergronden en spelen, waarbij innovatie, circulair- en duurzaam werken de uitgangspunten zijn.

 

Ik adviseer over de inrichting van de speelplaats en de buitenruimte. Met een onafhankelijke kijk op het project, met oog voor duurzame, circulaire of natuurlijke materialen, maar vooral met een doel: zoveel mogelijk gebruik van de speelplek of buitenruimte.  Inrichting met veel speel- en gebruikswaarde, de gebruiker staat voorop. 

Ik hou van bijzondere en uitdagende projecten, bij voorkeur met ontwerpen waarbij de meeste mensen geen idee hebben hoe ze het moeten realiseren. Dat zijn de projecten die vaak uniek en opvallend zijn, door materiaalgebruik, kleur of gewoon de grootte. 

 

Door mijn netwerk en kennis zorg ik dat de projecten tot leven komen.

De gebruiker staat voorop

Samen unieke projecten maken

Sander Werkhoven Advies