Meer. Nieuws.

Nieuws, ontwikkelingen en innovaties.

 

Lees hier meer over de nieuwste ontwikkelingen van SW Advies & Realisatie.

Vakblad Veeteelt special GRAS, interview Sander Werkhoven SW Advies natuurlijke ondergronden

Artikel over gras als valdemping in de speeltuin

 

Voor het vakblad Veeteelt ben ik geïnterviewd over het gebruik van natuurlijk gras op speelplaatsen. De special VeeteeltGRAS is in maart 2024 uitgekomen. Mooi om de mogelijkheden van natuurlijke valdempende ondergronden te kunnen laten zien.

 

Het artikel is hier te lezen: artikel Veeteelt SW Advies

Kennisdeling Dag van de Valdemping

 

Op 5 maart en 26 maart 2024 heeft SW Advies de kennisdeling Dag van de Valdemping georganiseerd. Meer dan 45 deelnemers hebben zich laten informeren over alles wat te maken heeft met valdemping op speelplaatsen.

 

De mogelijkheden, opbouw, kosten, levensduur, circulaire mogelijkheden, regelgeving, onderhoud, teveel om te benoemen. Een zeer interessante bijeenkomst voor de speelplaats professional.

Kennisdag Dag van de Valdemping Utrecht 5 en 26 maart
SW Kokos, Kokosplay, valdempende ondergrond, speelplaats, EN1177, HIC, speeltoestel, kokoschips, spelen, speeltuin, valdemping, groen schoolplein

Nieuw product! Kokos

 

Een natuurlijke valdempende ondergrond van kokos. Kokosplay behaald een hoge valwaarde met een dunne laagdikte. Daarbij heeft het een betere levensduur dan houtsnippers.

 

Het mooiste is dat jaarlijks nieuwe oogst volgt zonder hiervoor bomen te kappen. Er zijn 2 varianten beschikbaar, meer op de Kokosplay pagina.

15 november 2023

Bijzondere Boomspiegel

 

Bij basisschool Lucas Batau in Nieuwegein hebben we een bijzonder pilot project aangelegd, een boomspiegel gemaakt van gebonden granulaat van perzikpitten. We testen hiermee de natuurlijke verkleuring van het hout van de perzikpit en de werking in de boomspiegel in combinatie met betreding en wortelgroei.

 

Een mooie natuurlijke oplossing voor een breder trottoir in krappe straten met oude bomen en hoge wortels.

1 november 2023

Boomspiegel gebonden verharding, perzikpit granulaat, perziksteen, waterdoorlatend, luchtdoorlatend, geen onkruid en zwerfafval, betere toegankelijkheid

Opening speelplaats Winkelcentrum Alexandrium

 

De speelplaats in het Winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam is geopend! 18 oktober was de spectaculaire opening van de speelplek. De complete realisatie van de indoor speeltuin is door SW Advies verzorgd in opdracht van Klépierre Nederland.

 

Inclusief ontwerp, speelvoorzieningen van Monstrum, rubbervloer, thema behang en een op maat gemaakt interactief spel. De thematische speeltuin in polderthema is het terrein van de mascotte’s Alex en Sander. 

18 oktober 2023

Unieke valondergrond in speeltuin

 

Enorme valdempende waarde, zeer lange levensduur, geen last van kuilvorming, geen katten overlast, geen onkruid, veel speelwaarde voor de kinderen. Beter gaat het niet worden.

 

Ontdek nu de valdempende ondergrond van losse perzikpitten. Een bijzondere oplossing met perfecte resultaten. 

16 juni 2023

Perzikpitten voor valdemping speeltuin, perziksteen, valdempende ondergrond, speelplaats, HIC waarde, natuurlijk materiaal, 25 jaar levensduur, speelwaarde
Velopark Bike Playground, pumptrack, fietsparcours elementen, beweegroute door park of stad, sporten en bewegen, bmx en mountainbike parcours

Velopark beschikbaar in de BeNeLux

 

SW Advies is de exclusieve dealer voor Velopark Bike Playgrounds voor de gehele benelux. Velopark is een speelse manier om kinderen meer te laten bewegen! 

 

Combineer de modulaire elementen voor het leukste fietsparcours, of plaats ze naast de pumptrack waarmee kinderen ervaring kunnen opdoen en trucs kunnen doen.

15 mei 2023

Rodeco PopUp Speelplekken

 

Mooi nieuws! De PopUp speelplekken van Rodeco zijn nu ook beschikbaar in Nederland en België. Deze unieke speellandschappen zijn verplaatsbaar, worden kant- en klaar geleverd en zijn makkelijk te plaatsen. Perfect voor winkelcentra, vliegvelden, ziekenhuizen, etc. 

 

SW Advies is exclusief dealer voor Nederland en België.

1 mei 2023

Popupplay by Rodeco, design speelplek, verplaatsbaar, kant en klaar, perfect voor winkelcentrum, vliegveld, ziekenhuis, recreatie, horeca en retail.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen neem vrijblijvend contact met ons op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.