Meer. Over ons.

SW Advies & Realisatie: Samen Unieke Projecten Maken

Bedankt voor bezoeken van onze website!

 

SW Advies & Realisatie is het bedrijf van Sander Werkhoven. Op deze website kunt u kennismaken met zijn expertise op het gebied van spelen, ondergronden en groen. Met meer dan 15 jaar ervaring bij toonaangevende bedrijven in de branche, is Sander uitgegroeid tot dé specialist in valondergronden en speelplaatsen.

De Gebruiker staat Voorop

 

SW Advies richt zich met name op (valdempende) ondergronden, spelen en bewegen. Innovatie, circulair werken en duurzaamheid staan hierbij centraal.

 

SW Advies adviseert u onafhankelijk bij de inrichting van uw speelplaats of buitenruimte. Met oog voor duurzame, circulaire of natuurlijke materialen, maar vooral voor één doel: het creëren van een speelplek of buitenruimte die optimaal gebruikt kan worden. De gebruiker staat bij SW Advies voorop, dus de nadruk ligt op een inrichting met veel speel- en gebruikswaarde.

Foto Sander Werkhoven, spelen, ondergronden, rubbervloeren, kurkvloeren, perzikpitten, speelplaatsen, speelplek, speeltuin

Geen Uitdaging te Groot!

 

SW Advies houdt van bijzondere en uitdagende projecten. Met name projecten waarbij mensen in eerste instantie geen idee hebben hoe te realiseren. Juist dit soort projecten, met uniek materiaalgebruik, opvallende kleuren of gewoonweg een grote omvang, leiden vaak tot spraakmakende resultaten.

 

Dankzij haar netwerk en kennis zorgt SW Advies & Realisatie ervoor dat uw project tot leven komt.

Onze bijzondere projecten

 

Benieuwd naar de projecten waar we bij betrokken zijn geweest?

Laat je inspireren door de opvallende projecten die we hebben gerealiseerd.

Diensten van SW Advies:

 

Realisatie van speelplekken: SW Advies creëert speelplekken die zowel leuk als functioneel zijn. Hierbij wordt o.a. rekening gehouden met factoren zoals leeftijd, veiligheid en toegankelijkheid.

 

Valdempende ondergronden: SW Advies is specialist op het gebied van valdempende ondergronden voor speeltuinen. Valdemping die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn.

 

Duurzame en circulaire oplossingen: SW Advies streeft ernaar om waar mogelijk duurzame en circulaire materialen en methoden te gebruiken, zodat de milieu-impact van uw project geminimaliseerd wordt.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen neem vrijblijvend contact met ons op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.